bjornar-johannesen-fysioterapeutakupunktor-og-stephanie-lemieux-fysioterapeutmanuellterapeut

Stine 4
Online booking av time hos fysioterapeut

NB! Du kan også avbestille eller flytte timen din selv på Online booking. Denne funksjonen ligger under “Min side”

Navn: Bjørnar Johannesen

Mobil nr: 98220333

E-mail:bjornar@tastahelseloft.no

Webside: www.tastahelseloft.no

Facebook: www.facebook.com

 

 

Navn: Stine Karlsen

Mobil nr: 98220334

E-mail: stine@tastahelseloft.no

Webside: www.tastahelseloft.no

Facebook: www.facebook.com

 

Navn: Camilla Berg

Mobil nr: 98220335

E-mail: camilla@tastahelseloft.no

Webside: www.tastahelseloft.no

Facebook: www.facebook.com

 

Vår behandlingsfilosofi på Tasta Helseloft Fysioterapi & Akupunktur

Vi jobber helprivat og har ikke driftsavtale med kommunen, dvs at du må betale hele behandlingen selv uten å få deler av behandlingen dekket av Helfo.

Våre erfarne og engasjerte fysioterapeuter ønsker å gi deg kvalifisert hjelp raskt, så vi får avklart din skadesituasjon på et tidlig tidspunkt. Alt for ofte opplever vi at pasienter pådrar seg masse tilleggsproblemer mens de står i en flere måneder lang behandlingskø. Vi er overbevist om at ved rask utredning/behandling, så slipper du ofte med færre behandlinger enn om du først får hjelp 3 måneder etter at skaden/problemet oppstod. Og du slipper mye unødvendig lidelse. Vi tilstreber derfor å ha max 1 uke ventetid.

Vi ønsker at du skal stille krav til oss og forvente bedring! For vi kommer til å stille krav til deg som pasient også, og vet at de fleste langvarige muskel-/skjelettlidelser krever enn viss deltakelse av pasienten i tillegg til våre behandlingsteknikker. Vi er motstander av overbehandling og ”Quick-fix”-løsninger, som vi mener det er en tendens til i dagens helsevesen. Et av våre desiderte hovedmål på Tasta Helseloft er å forsøke å unngå at du blir behandlingsavhengig, og heller gi deg råd, veiledning og øvelser som gjør at du SELV kan forebygge muskel-/skjelettplager. Og forhåpentligvis slippe å komme så hyppig til behandling hos.

For deg som har en diagnose eller er i en livssituasjon som gjør at du er avhengig av å gå regelmessig til behandling for i det hele tatt holde hodet over vannet, skal vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med dette. Og hvis vi IKKE kan hjelpe deg, så bruker vi ikke 10-15 behandlinger på å finne det ut, det bør en erfaren terapeut klare lenge før det!

Med denne behandlingsfilosofien og våre konkurransedyktige priser, ser vi at sluttsummen hos oss ikke trenger å bli så mye høyere enn hos fysioterapeuter med driftsavtale, SELV om vi har høyere takst pr behandling.

Våre priser

Førstegangskonsultasjon, 60min:                            650kr

Fysioterapi/manuellterapibehandling, 30min    440kr

Akupunkturbehandling                                             440kr

Trykkbølgebehandling                                               600kr

For samarbeidspartnere/firmaer/idrettslag, pris etter avtale

Behandlingsforsikring

Vi har godt samarbeid med alle de store forsikringsselskapene som tilbyr helseforsikring, og er med i deres behandlernettverk. Dette betyr at du med din helseforsikring er garantert rask time hos oss, og at vi kan fakturere forsikringsselskapet direkte så du slipper å legge ut for timene selv.

Fysioterapeut/akupunktør Bjørnar Johannesen

Bjørnar har 17 års erfaring fra ortopedisk avd. på Stavanger Universitetssjukehus. På sykehuset arbeidet han i team med ortopeder og andre legespesialiteter, og har dermed fått inngående kjennskap til de fleste operasjonsteknikker og behandlingsregimer til ortopediske pasienter. De 3 siste årene på SUS, var han tilknyttet Rygg- og Skulderpoliklinikken på Lassa, og var selv med å etablere Ryggpoliklinikken i 2010.

Hans hovedinteressefelt: Behandling/opptrening av pasienter med muskel-/skjelettlidelser, og opptrening etter ortopediske operasjoner (feks korsbånd, skulder, rygg). Han har lang erfaring med idrettsskader, og har vært med i det medisinske støtteapparatet til utøvere på elitenivå i idrettsgrener som fotball, volleyball og håndball.

Utenom sin fysioterapiprakis driver han også praksis som akupunktør. Han har en 3 ½ års akupunkturutdannelse som kvalifiserer til medlemskap i Akupunkturforbundet. Har bl.a. vært hjelpelærer for akupunkturutdannelsen til jordmødrene på SUS.

I tillegg til individuell behandling driver han rygg-grupper og artrosegrupper for hofte- og kneslitasje pasienter etter AktivA konseptet. Han har i tillegg 4 basseng-grupper  i uken i oppvarmet basseng på Saniteten på Tjensvoll.

Fysioterapeut Stine Karlsen

Hun er fysioterapeut og ble uteksaminert fra profesjonshøyskolen i Danmark, hvor hun også var involvert som fysioterapeut for Hillerød håndballklubb. Hun har fire års erfaring hvor hun har jobbet i en privat klinikk med fokus på problematikker i muskel- og skjellettapparatet og et halvt år på klinikk i Gran Canaria hvor hun drev med gruppetimer i basseng og behandling/opptrening av hovedsakelig revmatiske plager.

Hennes hovedinteresser er behandling/opptrening etter skader i muskel – og skjellettapparatet. Hun er opptatt av å gjenopprette funksjon og ønsker å motivere den enkelte til å være delaktig i behandlingene for at man på egenhånd skal kunne klare å håndtere smertene/plagene på best mulig måte. Dette ved hjelp av manuelle teknikker (mobilisering), nålebehandling, trykkbølge og tapeteknikker (kinesiotape). Øvelsesveiledning er også en stor del av behandlingen.

Fysioterapeut Camilla Berg

Fysioterapeut med driftsavtale med fokus på Kvinnehelse/ bekkenbunn

Camilla er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Bergen i 2007. I tillegg er hun utdannet personlig trener fra Norges Idrettshøyskole. Hun har lang erfaring som spesialfysioterapeut fra Stavanger Universitetssjukehus. Hun har spesial kompetanse i å behandle ulike dysfunksjoner i bekkenbunnen (kvinner og menn). I sine år på Stavanger Universitetssjukehus var hun medlem i bekkenteamet og har hatt flere undervisninger i tema bekkenbunn/ bekkenbunnstrening. Camilla har nå sin praksis på Tasta Helseloft hvor hun behandler:
– Urininkontinens
– Analinkontinens
– Tømningsvansker
– Prolaps av underlivorganer
– Prostata kreft opererte
– Smerter i bekkenbunnen ved samleie
– Langvarige underlivssmerter