Bjørnar Johannesen, fysioterapeut/akupunktør – Stèphanie Lemieux, fysioterapeut/manuellterapeut

5
Online booking av time hos fysioterapeut og manuellterapeut
NB! Du kan også avbestille eller flytte timen din selv på Online booking.
Denne funksjonen ligger under “Min side”

Navn: Bjørnar Johannesen

Mobil nr: 98220333

E-mail:bjornar@tastahelseloft.no

Webside: www.tastahelseloft.no

Facebook: www.facebook.com

 

 

Navn: Stéphanie Lemieux

NB! Stéphanie Lemieux begynte i ny jobb i Sandnes kommune januar 2018, og jobber ikke lenger på Tasta Helseloft.

E-mail: Stephanie@tastahelseloft.no

Webside: www.tastahelseloft.no

Facebook: www.facebook.com

 

Vår behandlingsfilosofi på Tasta Helseloft Fysioterapi & Akupunktur

Vi jobber helprivat og har ikke driftsavtale med kommunen, dvs at du ikke får dekket behandlingen hos oss selv om du har fysioterapihenvisning fra legen. Du kan likevel få hjelp hos oss, med eller uten henvisning, men må da betale hele egenandelen selv.

Våre erfarne og engasjerte fysioterapeuter ønsker å gi deg kvalifisert hjelp raskt, så vi får avklart din skadesituasjon på et tidlig tidspunkt. Alt for ofte opplever vi at pasienter pådrar seg masse tilleggsproblemer mens de står i en flere måneder lang behandlingskø. Vi er overbevist om at ved rask utredning/behandling, så slipper du ofte med færre behandlinger enn om du først får hjelp 3 måneder etter at skaden/problemet oppstod. Og du slipper mye unødvendig lidelse. Vi tilstreber derfor å ha max 1 uke ventetid.

Vi ønsker at du skal stille krav til oss og forvente bedring! For vi kommer til å stille krav til deg som pasient også, og vet at de fleste langvarige muskel-/skjelettlidelser krever enn viss deltakelse av pasienten i tillegg til våre behandlingsteknikker. Vi er motstander av overbehandling og ”Quick-fix”-løsninger, som vi mener det er en tendens til i dagens helsevesen. Et av våre desiderte hovedmål på Tasta Helseloft er å forsøke å unngå at du blir behandlingsavhengig, og heller gi deg råd, veiledning og øvelser som gjør at du SELV kan forebygge muskel-/skjelettplager. Og forhåpentligvis slippe å komme så hyppig til behandling hos.

For deg som har en diagnose eller er i en livssituasjon som gjør at du er avhengig av å gå regelmessig til behandling for i det hele tatt holde hodet over vannet, skal vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med dette. Og hvis vi IKKE kan hjelpe deg, så bruker vi ikke 10-15 behandlinger på å finne det ut, det bør en erfaren terapeut klare lenge før det!

Med denne behandlingsfilosofien og våre konkurransedyktige priser, ser vi at sluttsummen hos oss ikke trenger å bli så mye høyere enn hos fysioterapeuter med driftsavtale, SELV om vi har høyere takst pr behandling.

Våre priser

Førstegangskonsultasjon, 60min:                            650kr

Fysioterapi/manuellterapibehandling, 30min    440kr

Akupunkturbehandling                                             440kr

Trykkbølgebehandling                                               600kr

For samarbeidspartnere/firmaer/idrettslag, pris etter avtale

Behandlingsforsikring

Vi har godt samarbeid med alle de store forsikringsselskapene som tilbyr helseforsikring, og er med i deres behandlernettverk. Dette betyr at du med din helseforsikring er garantert rask time hos oss, og at vi kan fakturere forsikringsselskapet direkte så du slipper å legge ut for timene selv.

Fysioterapeut/akupunktør Bjørnar Johannesen

Bjørnar har 17 års erfaring fra ortopedisk avd. på Stavanger Universitetssjukehus. På sykehuset arbeidet han i team med ortopeder og andre legespesialiteter, og har dermed fått inngående kjennskap til de fleste operasjonsteknikker og behandlingsregimer til ortopediske pasienter. De 3 siste årene på SUS, var han tilknyttet Rygg- og Skulderpoliklinikken på Lassa, og var selv med å etablere Ryggpoliklinikken i 2010.

Hans hovedinteressefelt: Behandling/opptrening av pasienter med muskel-/skjelettlidelser, og opptrening etter ortopediske operasjoner (feks korsbånd, skulder, rygg). Han har lang erfaring med idrettsskader, og har vært med i det medisinske støtteapparatet til utøvere på elitenivå i idrettsgrener som fotball, volleyball og håndball.

Utenom sin fysioterapiprakis driver han også praksis som akupunktør. Han har en 3 ½ års akupunkturutdannelse som kvalifiserer til medlemskap i Akupunkturforbundet. Har bl.a. vært hjelpelærer for akupunkturutdannelsen til jordmødrene på SUS.

I tillegg til individuell behandling driver han rygg-grupper og artrosegrupper for hofte- og kneslitasje pasienter etter AktivA konseptet. Han har i tillegg 4 basseng-grupper  i uken i oppvarmet basseng på Saniteten på Tjensvoll.

Fysioterapeut/manuellterapeut Stéphanie Lemieux

NB! Stéphanie Lemieux begynte i ny jobb i Sandnes kommune januar 2018, og jobber ikke lenger på Tasta Helseloft.

Hun er fysioterapeut og manuellterapeut fra Québec, Canada. Hennes morsmål er fransk, men hun snakker også norsk og engelsk. Hun har 17 års arbeidserfaring, spesielt i behandling av pasienter med muskel-/skjelettplager. Hun behandler både akutte idrettsskader og kroniske smertetilstander. Stéphanie har internasjonal jobberfaring fra Canada, USA, UK og Norge. I Norge var hun involvert som fysioterapeut for Randaberg fotballklubb (herrer 1. divisjon) og Viking håndballklubb (herrer elitedivisjon).

Hennes hovedmål er å gjenopprette funksjon og oppmuntre til en aktiv livsstil, dette ved hjelp av manuelle teknikker (manipulasjon, artikulering) og nålebehandling, men helst ved hjelp av aktiv behandling. Øvelser er en viktig del av rehabiliteringen for å lære inn nye bevegelsemønster.

Som manuellterapeuter har Stéphanie en primærkontakt rolle i helsevesenet, og har rett til å sykemelde, henvise til MR, røntgen og spesialistutredninger. For mer informasjon om hva en manuellterapeut er og gjør, sjekk denne linken som er laget av Norsk Fysioterapiforbund: Link til informasjonsfilm om manuellterapi:Se Film her