Bjørnar Johannesen, fysioterapeut/akupunktør – Stèphanie Lemieux, fysioterapeut/manuellterapeut

Stine 4
Online booking av time hos fysioterapeut

NB! Du kan også avbestille eller flytte timen din selv på Online booking. Denne funksjonen ligger under “Min side”

Navn: Bjørnar Johannesen

Mobil nr: 98220333

E-mail:bjornar@tastahelseloft.no

Webside: www.tastahelseloft.no

Facebook: www.facebook.com

 

 

Navn: Stine Karlsen

Mobil nr: 98220334

E-mail: stine@tastahelseloft.no

Webside: www.tastahelseloft.no

Facebook: www.facebook.com

 

Vår behandlingsfilosofi på Tasta Helseloft Fysioterapi & Akupunktur

Vi jobber helprivat og har ikke driftsavtale med kommunen, dvs at du må betale hele behandlingen selv uten å få deler av behandlingen dekket av Helfo.

Våre erfarne og engasjerte fysioterapeuter ønsker å gi deg kvalifisert hjelp raskt, så vi får avklart din skadesituasjon på et tidlig tidspunkt. Alt for ofte opplever vi at pasienter pådrar seg masse tilleggsproblemer mens de står i en flere måneder lang behandlingskø. Vi er overbevist om at ved rask utredning/behandling, så slipper du ofte med færre behandlinger enn om du først får hjelp 3 måneder etter at skaden/problemet oppstod. Og du slipper mye unødvendig lidelse. Vi tilstreber derfor å ha max 1 uke ventetid.

Vi ønsker at du skal stille krav til oss og forvente bedring! For vi kommer til å stille krav til deg som pasient også, og vet at de fleste langvarige muskel-/skjelettlidelser krever enn viss deltakelse av pasienten i tillegg til våre behandlingsteknikker. Vi er motstander av overbehandling og ”Quick-fix”-løsninger, som vi mener det er en tendens til i dagens helsevesen. Et av våre desiderte hovedmål på Tasta Helseloft er å forsøke å unngå at du blir behandlingsavhengig, og heller gi deg råd, veiledning og øvelser som gjør at du SELV kan forebygge muskel-/skjelettplager. Og forhåpentligvis slippe å komme så hyppig til behandling hos.

For deg som har en diagnose eller er i en livssituasjon som gjør at du er avhengig av å gå regelmessig til behandling for i det hele tatt holde hodet over vannet, skal vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med dette. Og hvis vi IKKE kan hjelpe deg, så bruker vi ikke 10-15 behandlinger på å finne det ut, det bør en erfaren terapeut klare lenge før det!

Med denne behandlingsfilosofien og våre konkurransedyktige priser, ser vi at sluttsummen hos oss ikke trenger å bli så mye høyere enn hos fysioterapeuter med driftsavtale, SELV om vi har høyere takst pr behandling.

Våre priser

Førstegangskonsultasjon, 60min:                            650kr

Fysioterapi/manuellterapibehandling, 30min    440kr

Akupunkturbehandling                                             440kr

Trykkbølgebehandling                                               600kr

For samarbeidspartnere/firmaer/idrettslag, pris etter avtale

Behandlingsforsikring

Vi har godt samarbeid med alle de store forsikringsselskapene som tilbyr helseforsikring, og er med i deres behandlernettverk. Dette betyr at du med din helseforsikring er garantert rask time hos oss, og at vi kan fakturere forsikringsselskapet direkte så du slipper å legge ut for timene selv.

Fysioterapeut/akupunktør Bjørnar Johannesen

Bjørnar har 17 års erfaring fra ortopedisk avd. på Stavanger Universitetssjukehus. På sykehuset arbeidet han i team med ortopeder og andre legespesialiteter, og har dermed fått inngående kjennskap til de fleste operasjonsteknikker og behandlingsregimer til ortopediske pasienter. De 3 siste årene på SUS, var han tilknyttet Rygg- og Skulderpoliklinikken på Lassa, og var selv med å etablere Ryggpoliklinikken i 2010.

Hans hovedinteressefelt: Behandling/opptrening av pasienter med muskel-/skjelettlidelser, og opptrening etter ortopediske operasjoner (feks korsbånd, skulder, rygg). Han har lang erfaring med idrettsskader, og har vært med i det medisinske støtteapparatet til utøvere på elitenivå i idrettsgrener som fotball, volleyball og håndball.

Utenom sin fysioterapiprakis driver han også praksis som akupunktør. Han har en 3 ½ års akupunkturutdannelse som kvalifiserer til medlemskap i Akupunkturforbundet. Har bl.a. vært hjelpelærer for akupunkturutdannelsen til jordmødrene på SUS.

I tillegg til individuell behandling driver han rygg-grupper og artrosegrupper for hofte- og kneslitasje pasienter etter AktivA konseptet. Han har i tillegg 4 basseng-grupper  i uken i oppvarmet basseng på Saniteten på Tjensvoll.

Fysioterapeut Stine Karlsen

Hun er fysioterapeut og ble uteksaminert fra profesjonshøyskolen i Danmark, hvor hun også var involvert som fysioterapeut for Hillerød håndballklubb. Hun har fire års erfaring hvor hun har jobbet i en privat klinikk med fokus på problematikker i muskel- og skjellettapparatet og et halvt år på klinikk i Gran Canaria hvor hun drev med gruppetimer i basseng og behandling/opptrening av hovedsakelig revmatiske plager.

Hennes hovedinteresser er behandling/opptrening etter skader i muskel – og skjellettapparatet. Hun er opptatt av å gjenopprette funksjon og ønsker å motivere den enkelte til å være delaktig i behandlingene for at man på egenhånd skal kunne klare å håndtere smertene/plagene på best mulig måte. Dette ved hjelp av manuelle teknikker (mobilisering), nålebehandling, trykkbølge og tapeteknikker (kinesiotape). Øvelsesveiledning er også en stor del av behandlingen.