Christer Robertsen

16903589_653005911539243_7127769411353257279_o

Firma: Tasta Kiropraktorklinikk

Navn: Christer Robertson og Nina Fuglestein

Mobil nr: 92874545

E-mail: christer@tasta-kiropraktorklinikk.no

Webside:

Facebook: www.facebook.com

Linker:

Tasta Kiropraktorklinikk ble startet av kiropraktor Christer Robertson i 2013. I 2016 utvidet han med en til kiropraktor; Nina Fuglestein. De ønsker å tilby muskel, nerve og skjelettekspertise til en bydel i stadig vekst. Målet deres er å redusere smerter, fremme generell helse og øke livskvalitet ved å gjenopprette normal funksjon i bevegelsesapparat og nervesystem

Kiropraktikk omfatter diagnostikk, behandling og forebygging av lidelser i nerve, muskel og skjelettapparatet. Kiropraktorutdanningen er et 5 årig universitetsstudie pluss 1 år turnustjeneste. Kiropraktoren er en del av primærhelsetjenesten, og har rett til å sykemelde i inntil 12 uker samt henvise til fysioterapeut, legespesialist og bildediagnostiske vurderinger (f.eks. MR,CT og røntgen) ved behov.

Kiropraktor Christer Robertson er offentlig godkjent kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF). Christer har tatt sin mastergrad i kiropraktikk ved Anglo- European College of Chiropractic i Bournemouth, England.

Christer er tidligere aktiv fotballspiller, med a-lags kamper for både Viking og Vidar, samt aldersbestemte landslag. Han har derfor en spesiell interesse innen både forebygging og behandling av idrettskader der han blant annet har vært medisinsk ansvarlig for fotballag i 2 og 3 divisjon, samt håndballspillere på eliteserienivå. Christer har en bred arbeidserfaring fra flere veletablerte tverrfaglige klinikker i distriktet, og behandler pasienter i alle aldersgrupper. Foruten kompetanse på behandling av rygg- og nakkeproblematikk, har han videreutdanning og erfaring innen behandling av blant annet ankel, kne, hofte, håndledd og skulderproblematikker.

Nina Fuglestein er offentlig godkjent kiropraktor og medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF). Hun graduerte fra Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i 2008. Etter dette hadde hun sin turnustjeneste på Stord, hvor hun fikk god erfaring i å jobbe med pasienter i alle aldre. Hun har bred erfaring innen allmenn kiropraktikk, og tverrfaglig praksis. Nina er selv mor til to og har en særskilt interesse for behandling av urolige spedbarn, samt plager hos gravide og barn i alle aldre.