Edle Hofsli

IMG_0733

Firma: Psykolog Edle Hofsli

Navn: Edle Hofsli

Mobil nr: 9047 3898

E-mail:  psykologedlehofsli@gmail.com

Webside: http://psykologedlehofsli.no/

 

Facebook:

Linker:

Psykolog Edle Hofsli

Jeg har jobbet som psykolog i 16 år, sist på Dialog Psykologsenter i Stavanger. Jeg har også erfaring fra offentlig psykisk helsevern med ungdom og voksne.  Jeg tilbyr generelle psykologtjenester og tar imot de fleste typer henvendelser vedr ønske om individuell psykoterapi. 

Jeg er glad i å møte mennesker  der de er og bistå i endringsprosesser og utvikling. De som henvender seg kommer gjerne med ulike livsvansker, stressrelaterte symptomer, sorg, angst, depresjon/ nedstemthet, stemmehøring, vansker knyttet til mat/kropp, traumer, spirituelle/ åndelige opplevelser og problemstillinger, smerter eller andre uforklarlige fysiske symptomer. 

I tillegg til psykoterapeutisk samtale er du velkommen å teste ut Mindfulness, EMDR og EFT/TFTI min praksis søker jeg å ha et helhetlig perspektiv på psykisk helse og det å være menneske. 

Du er velkommen til å ta kontakt for timebestilling på mail psykologedlehofsli@gmail.com, via sms eller på mobil 9047 3898 (best på hverdager mlm 1130-1230). Frist for å endre oppsatt time er to arbeidsdager.