Lena Eiane Aarre

Lena-925x400

Firma: The nest

Navn: Lena Eiane Aarre

Mobil nr: 91777945

E-mail: lena@thenest.no

Webside: www.thenest.no

Facebook: www.facebook.com

linker:

The Nest tilbyr en pause fra hverdagen med helhetlig massasje for dyp avspenning, både fysisk, psykisk og emosjonelt. Jeg lover deg en muskulær og energetisk behandling som vil gi ro, næring og pleie til hele mennesket, gi slipp på spenninger som sitter dypt i kroppen, økt sirkulasjon og mer energi. The Nest drives av massøren Lena Eiane Aarre, utdannet helhetsmassasje fra Sola Helsefarm. Tilbudet dekker velværemassasje og rygg- og nakkemassasje.

Velværemassasje er en behandlingsform som fremmer helse og velvære ved å forebygge og løse anspent muskulatur. Massasjen legger vekt på avspenning i form av skånsomme men effektive grep. Behandlingen demper stress, forebygger sykdom, frigjør energi og bidrar til større arbeidskapasitet og bedre balanse.

Rygg- og nakkemassasje avhjelper smerter og ubehag i rygg, nakke og skuldre forårsaket av skrivebordsarbeid, uvante sittestillinger eller feil kroppsholdning. Massasjen er avslappende med fokus på å redusere stress- og muskelspenninger i hele området omkring nakke, skuldre og rygg.