Lilli Salte Fotklinikk AS

Lilly web og skilt – Kopi

Firma:   Fotklinikk AS

Navn:  Lillian Salte (Lilli)

Mobil nr:  40102629

E-post:  post@fotklinikk.com

Nettside:

Facebook:

Linker:

Jeg er ferdig utdannet som Fotterapeut ved Jåttå VGS i juni 2024. Utdannelsen er bygget som videre utdanning av Helsefagarbeider, så i mitt arbeid kommer jeg til å arbeide som Helsefagarbeider med spesialkompetanse rettet mot Fotterapi.

Som fotterapeut kommer jeg til å arbeide med følgende:

 • Nedgrodde og inngrodde negler: Fotterapeuter gjennomfører neglekorrigering hos negleproblemer. Dette som et godt alternativ til kirurgi.
 • Ortonyxi: Bøylebehandling eller korrigering m. spange, podofix og lignende metoder for å rette opp neglen
 • Sår/ulcus under negl: Fotterapeuten med diabetes kompetanse gjennomfører neglerekonstruksjon, som er en større og mer omfattende prosess med tett oppfølging. Her samarbeider fotterapeuten også med annet helsepersonell i forhold til sår-problematikk.
 • Liktorner/clavi: Fotterapeuten beskjærer callositeter/fortykket hard hud og avlaster området, eller det tilpasses ortoser i silikon eller såler for å flytte trykkbelastningen.
 • Hyperkeratose hos diabetikere og revmatikere: Fotterapeuten beskjærer også her, og ser på fot, trykk og feilbelastninger for å finne årsaken til problematikken.
 • Sopp i hud og negl: Fotterapeuten sliper ned fortykket negl og hud, gir råd, veiledning og behandler dette i samarbeid med lege.
 • Hudsprekker/fissura på foten: Fotterapeuten bruker behandlingsmetoder som fissura-fres, skalpell samt ulike produkter til denne behandlingen.
 • Fotvorter/verrucae vulgares: Fotterapeuten har ulike behandlingsmetoder her, det kan være zapper, frysing eller verrutop behandling som kan brukes av fotterapeut og lege.
 • Psoriasis/eksem: Fotterapeuten behandler, gir råd og veiledning. Samarbeider med lege/hudlege
 • Revmatisme: Fotterapeuten har også en svært viktig jobb mot denne pasientgruppen. Mange får deformiteter i foten, noe som igjen fører til callositeter/hard hud. Avlastning, skolerådgivning og tradisjonell fotterapi-behandling blir en av de viktigste oppgavene i forhold til denne gruppen.
 • Kreft: Etter cellegift er det flere som får kroniske smertetilstander eller nummenhet i føttene, da endene på nerverådene kan bli skadet under cellegift-behandling. I tillegg er det en del som får negleforandringer, og her er fotterapeuten sentral i forebygging og behandling av negle-problematikk.

Priser

Fotbehandling med massasje 60 min- 849,-

Spa for fotskrubb og fotbehandling med massasje 90 min -1050,-

Vortebehandling 15 min-550,-

Bøyle behandling 30 min 799,-

Bøyle korrigering 15 min 599,-

Tornerbhehandling 15 min 449,-

massasje 20min 549,-

fotbehandling hjemmetjenneste 60 min-1300,- innenfor stavanger regionen

silicon avlastning alene eller kommer i tillegg til behandling 20 min 249,-

filt avlasning kun alene eller i tillegg til behandling 150,-

spange 1 negl 549,-

spange 2 negler 699,-

Kunstig negl 629,-

En fotbehandling med massasje består av fotbad, klipp\rens\slipp, fjerning av hard hud, fjerning eller behandling av torenr og vorter, avsluttes med fotmassaje med fotkrem.