Våre behandlere

Finn hjelpen her!

tasta helseloft logo 220x130
Kort ventetid hos erfarne og engasjerte fysioterapeuter som ønsker å hjelpe deg med dine muskel-/skjelettplager. Åpent kl.08-19 mandag-torsdag, fredag kl.08-15.

Les mer

mini logo kiro

Tasta Kiropraktorklinikk drives av Kiropraktor Christer Robertson, og tilbyr muskel, nerve og skjelettekspertise til en bydel i stadig vekst.

Les mer

logo Stavanger ernæringsklinikk

Drives av ernæringsfysiologene Hege Engedal Brun og Anbjørg Hellestræ. De ønsker å gi deg kostholdveiledning som fremmer god helse og forebygger sykdom.

Les mer

Autorisert fotterapeut Mats-André Jensen kan hjelpe deg som plages med føttene, eller bare ønsker en god fotbehandling.

Les mer

the nest 220x130
“I det koselige “redet”til Lena Aarre kan du få avslappende massasje som vil gi deg ro og velvære i en hektisk hverdag”

Les mer

slåtthaug logo 220x130Livssituasjoner,stress, vedvarende belastning og traumer virker inn på kropps opplevelse og påvirker dermed funksjon og smerte.

Les mer

Jeg ble ferdig utdannet psykolog i 2004 ved Universitetet i Bergen og ble spesialist i klinisk voksenpsykologi i 2011. I min arbeidserfaring har jeg hovedsakelig jobbet med individuelle samtaler og terapi for unge og voksne i psykisk helsevern. Jeg tilbyr blant annet behandling med EMDR og psykodynamisk terapi, men synes det viktigste er å skape en tillitsfull relasjon og tilpasse samtalene ut fra situasjonen du befinner deg i. Sammen finner vi ut hva du har behov for.

Les mer