Våre behandlere

Finn hjelpen her!

tasta helseloft logo 220x130
Kort ventetid hos erfarne og engasjerte fysioterapeuter som ønsker å hjelpe deg med dine muskel-/skjelettplager. Åpent kl.08-19 mandag-torsdag, fredag kl.08-15.

Les mer

mini logo kiro

Tasta Kiropraktorklinikk drives av Kiropraktor Christer Robertson, og tilbyr muskel, nerve og skjelettekspertise til en bydel i stadig vekst.

Les mer

logo Stavanger ernæringsklinikk

Drives av ernæringsfysiolog Anbjørg Hellestræ. Hun ønsker å gi deg kostholdveiledning som fremmer god helse og forebygger sykdom. Vel møtt!

Les mer

Dine føtter betyr mest for Lilli!  Kort ventetid for deg som ønsker velvære og omsorg for dine føtter. Velkommen skal du være!

Les mer

slåtthaug logo 220x130Livssituasjoner,stress, vedvarende belastning og traumer virker inn på kropps opplevelse og påvirker dermed funksjon og smerte.

Les mer

Jeg ble ferdig utdannet psykolog i 2004 ved Universitetet i Bergen og ble spesialist i klinisk voksenpsykologi i 2011. I min arbeidserfaring har jeg hovedsakelig jobbet med individuelle samtaler og terapi for unge og voksne i psykisk helsevern. Jeg tilbyr blant annet behandling med EMDR og psykodynamisk terapi, men synes det viktigste er å skape en tillitsfull relasjon og tilpasse samtalene ut fra situasjonen du befinner deg i. Sammen finner vi ut hva du har behov for.

Les mer

Jeg er utdannet co-active coach ved CTI Nordic (2016) med master i spesialpedagogikk fra Universitetet i Stavanger (2009). I tillegg har jeg 18 års erfaring fra skole som spesialpedagog og skoleleder.

Jeg har troen på at du som menneske kan klare å nå målene som du setter deg og at drømmene dine kan bli en realitet. Gjennom coaching kan du få tilgang til den kapasiteten i deg selv som gjør at målene dine kan nås, og du slipper å gå veien alene.

Les mer