Vibeke Ellingsen

Vibeke web

Firma: GLØD Hudpleieklinikk

Navn: Vibeke Ellingsen

Mobil nr: 91728548

E-mail: post@glodhudpleieklinikk.no

Webside: www.glodhudpleieklinikk.no

Facebook: www.facebook.com

Linker:

Hjertelig velkommen til GLØD Hudpleieklinikk!

 

GLØD Hudpleieklinikk eies og drives av CIDESCO-sertifisert hudterapeut Vibeke Ellingsen. Hun er utdannet ved Kosmetologskolen CIDESCO i København, og i tillegg til å være hudterapeut har hun også bakgrunn som makeup-artist og negledesigner. I 2016 var hun blant de 16 finalistene i kåringen av ”Årets hudterapeut”, som er en stor landsdekkende konkurranse arrangert av en av de største aktørene i hudpleiebransjen.

Vibeke brenner for faget sitt, og er lidenskapelig opptatt av hud og hudhelse.  Hun synes det er veldig viktig at du som kunde føler deg godt ivaretatt og hørt, og hun er dyktig til å tilpasse behandlingene sine til den enkelte kundes behov. Så enten du har et hudproblem du ønsker å få bukt med, eller tar hudpleietimer mest for velværens skyld, så er Vibeke den rette å gå til.

Huden er vårt aller største organ, og dersom vi har problemer ellers i kroppen (det være seg både psykisk og fysisk), er det ofte i huden det gir utslag først. Er man stresset og sliten, så blir huden også stresset og sliten, noe som igjen kan føre til både uren/livløs hud, sensitivitet og en hud i ubalanse. Så en god ansiktsbehandling handler ikke bare om hva man smører på huden, det er også fint å tenke på at man ved å ta en behandling faktisk unner seg et veldig viktig pusterom i en hektisk hverdag. Man skal føle seg avslappet og oppløftet etter en ansiktsbehandling, og både hud OG kropp og sjel skal føles bedre 🙂

Hos GLØD Hudpleieklinikk brukes det kun ordentlige kvalitetsprodukter, både i behandling og for salg:

Dr. Schrammek og Green Peel – En prisvinnende serie, og en helt rå urtepeeling med 100% naturlige ingredienser. Kjendisfavoritten!

BABOR – Pioneren innen profesjonell hudpleie, med helt nydelige og effektive produkter til både ansikt og kropp, bl.a de verdensberømte ampullene.

Vibeke hjelper deg selvsagt også med å finne hjemmeprodukter tilpasset din hud.

I tillegg til ansiktsbehandlinger utføres også hårfjerning, og forming/farging av vipper og bryn.

PS! Vibeke har tidligere drevet hudpleieklinikk kun for menn, og har derfor masse erfaring med både ansiktsbehandlinger og hårfjerning tilpasset mannen. Så her er du som mann altså i veldig trygge hender når du kommer til behandling.